Tuesday, 12 April 2011

Kening camtum KAN ==,

Yess ! KENING BERCANTUM itu aku lah . Orang kata KUAT CEMBURU ==, 
Haha . Betol lah tu , Aku menang aku  KUAT CEMBURUsayangg .Aku sakit hati tahu tak .?!
aku sayang kau , Aku taknak sape sape ambk kau dari aku -,- 


JANGAN BUAT AKU CEMBURU LAGI ! ==,

Saturday, 9 April 2011

HAPPY BIRTHDAY MAMA :)



HAPPY BIRTHADY MAMA !!! 
SEMOGA PANJANG UMUR DIMURAHKAN REZEKI , ANGAH DOAKAN MAMA SENTIASA SIHAT DAN GEMBIRA . ANGAH SAYANGGG MAMA SANGAT SANGAT :)



p/s : Tak ada siapa yang bole gantikan tempat mama dalam hati angah :)

Friday, 8 April 2011

HAPPY BIRTHDAY IBUU :) *Mummy MY HUBBY


HAPPY BIRTHDAY IBU !! SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI LAGI :)

Terima kasih jemputt , Fatin makan kat rumah ibuu tau .






 H

Thursday, 31 March 2011

Malam TADI -,-

For start the story . after aku mandi aku terus menuju kea laptop berjename ACER [: tanpa rambut aku tak bersikat aku dengan pantas nya membuka laman website aku FACEBOOK . sambil melayan internet aku jugak msg with MY HUBBY . mase aku online , aku try lah bukak page budak budak yang agak HOT jugak lahh dekat facebook tu . aku nak search name kawan aku . then boleh pulak tertekan profile sorg minah nihh . tibe-2 lahh pulak aku rase mcm nak cerite pasal minah nih dekat korg sume , mmg lahh citer nihh dahh lame . tapi aku nak jugak citer dekat korg sume ohh . kalu korg nak tahu minah nih lahh salah sorg yang pena couple dgn MYHUBBY . time aku dgn dia clash . aku pun sebenarnya tak sangka yang dia lahh org yang layak ganti tempat aku . OMG (!) muka terabur gila ohh . ada hati nak ganti tempat aku , jgn harap lahh kan . mase tuu aku tak -2 sure lagi dorg nihh couple or tak . then aku buat lahh COPY MSG dekat num MYHUBBY . rupa-2 nya mmg betol dorg couple . siap gune PAPAMAMA lagi , EIYUKKKKK (!) WHAT THE FUCK PAPA MAMA konon sweet lahh tuu , Haha , siket pun aku tak heran lahh . tapi mase tuu aku kire bersaba lagi lahh . even dalam hati terbakar gila kott . aku bagi dorg mase msg dalam 2-3 hari mcm tulaa . aku tak bodoh nak gado sebab lelaki . aku fikir dulu before buat samthing . aku try tny myhubby , betol kea dia couple gn minah nihh . tapi myhubby tak ngaku . aku try dapat kan num minah tuu then tny dia . betol korg couple . and minah tuu cakap YEA dorunk COUPLE (!!) nak dekat sebulan lebih dahh . mase tuu aku just redha jeaa . aku terime jea pilihan myhubby ohh . tapi myhubby tetap terima aku . aku tahu dia sayang aku . tak mudah dia lepas kan aku . untok betine tuu . aku just dapat tahu yang dorg dahh clashh . perasaan tak puas hati datang dalam diri betine tuu . tapi akhir nya dia mengalahh jugakk . KESIAN (!)  


kalu korunk nak tahu lagi or nak tengok muka dia sgt just clink this link

untok korunk sume aku bagi lahh tegok siket gmba betine nihh . untok kenangan lahh . *KEPALA HOTAK KAU KENANGAN LAHH , HAHA [: